Монтаж и доставка на термоизолационни панели

Изработка и монтаж на метални конструкци и метални термопанели от най – висок клас. Изграждаме проекти с инженерни решения за да получите по – доброто от това което сте си преставяли. За строителство на сгради и конструкции с всякаква сложност – индустриални и офис сгради, производствени сгради и складови помещения, супермаркети, болници, спортни зали и плувни басейни, търговски центрове, бензиностанции, гаражи и други. 

Търговия с термоизолационни панели

С избора на продуктите на PRD 63 имате гарантирана безопасност, надеждност и трайност на продукти в различни ценови категории. Ние използваме съвременна техника и изпълняваме бързо, коректно и висококачествено всяка поръчка на добри цени .С нас ще спестите време и усилия, ще получите гъвкави търговски условия, съобразени със специфичните ви нужди и изисквания, високо качество и дълготрайност на полученото покритие. 

Защо металните термопанели са все
по – предпочитани в съвременото строителство?

Изолационни качества:

 Сандвич панелите притежават отлични топло и шумоизолационни качества, в пъти по-високи от тези на традиционните строителни материали .

Пожаробезопасност:

Санвич панелите са практически негорим строителен материал, отговарящ на всички възможни изисквания за пожаробезопасност на сгради.

Устойчивост на агресивна среда, влага и температури разлики:

Термопанелите отговарят на всички нормативни изисквания за строителство на обекти в хранително вкусовата промишленост, за работа в нормални и мокри помещения, производства с агресивна среда и температури от -60 до +75 0 С. Хладилните термопанели са основен материал за изграждането на хладилни и сушилни съоръжения.

Проектите на PRD63

Всеки един от екипа ни се стреми към три важни приоритета при изготвянето и изпълнението на нашите проекти:

1.Качествено изпълнение
2.Спазване на договорения срок
3.Коректно отношение